Fotografske usluge
Imate važan događaj, vjenčanje, krstitke ili proslavu ? Obratite nam se za profesionalne usluge fotografiranja i video snimanja.
Nazovite nas
Video usluge
Profesionalna usluga presnimavanja i obrade foto/video materijala s VHS, CD, DVD, USB medija.
Kontaktirajte nas
Uredske usluge
Izrada svih vrsta uredskog materijala s personaliziranim sadržajem prema Vašim željama. Vizitke, kalendar, banneri, reklame, poslovni pokloni i još mnogo toga.
Nazovite nas

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE

Fotografiranje i expresna izrada fotografija za sve vrste dokumenata kao što je osbna, putovnica, vozačka dozvola, dozvola za upravljanje brodicom, fakultet…

FOTOGRAFIRANJE OBITELJI, PORTRETI

Na području grada Iloka na vaš poziv dolazimo besplatno u vaše domove kako bi fotografirali obiteljsku fotografiju, portret djeteta za kalendare, foto-šalice ili nešto drugo

FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

Profesionalno i kvalitetno vršimo fotografiranje manjih vjenčanja u crkvi. Fotografiranje se vrši s profesionalnom opremom, te izrađujemo visokokvalitetne fotografije.

FOTOGRAFIRANJE PRVE PRIČESTI, KRIZME, ROĐENDANA, TE OSTALIH SVEČANIH PRIGODA

Sve što treba da uradite je da nam se javite, kažete te vaše želje, a mi ćemo doći na vašu adresu i profesionalno i kvalitetno ispuniti svaku želju.

SKENIRANJE NEGATIV FILMOVA

Spasite uspomene sa starih negativ i pozitiv filmova. Vršimo skeniranje i obradu svih vrsta negativ filmova. Ako niste izradi fotografije ili ako ste podijelili fotografije, onda je vrijeme da ih pohranite u digitalnom obliku na bilo kojoj vrsti medija.

digitalgrafika

Sva prava pridržana. © 2018

Close Menu