Fotografske usluge
Imate važan događaj, vjenčanje, krstitke ili proslavu ? Obratite nam se za profesionalne usluge fotografiranja i video snimanja.
Nazovite nas
Video usluge
Profesionalna usluga presnimavanja i obrade foto/video materijala s VHS, CD, DVD, USB medija.
Kontaktirajte nas
Uredske usluge
Izrada svih vrsta uredskog materijala s personaliziranim sadržajem prema Vašim željama. Vizitke, kalendar, banneri, reklame, poslovni pokloni i još mnogo toga.
Nazovite nas

UVJETI KUPOVINE

Uvjeti kupovine i poslovanja

Savjetujemo vam da prije upotrebe stranice našeg web shopa pažljivo pročitate dolje navedene uvjete poslovanja. Ako ste kupovali preko ove web stranice, znači da se slažete s dolje navedenima uvjetima. Ako se s njima NE slažete, vas molimo da ne upotrebljavate web shopa digitalgrafika.hr . Pridržavamo pravo promjene uvjeta na web stranici digitalgrafika.hr u svako doba.

 Cijene

Sve cijene u web shopu digitalgrafika.hr izražene su u kunama i ne uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV) i vrijede uz potvrdu narudžbe sa strane digitalgrafika.hr . DIGITAL obrt za informatiku i usluge nije u sustavu PDV-a i upisan je u registar obrtnika. Cijene je moguće promijeniti bez prethodne obavijesti.

Narudžbe

Podaci o zaključenoj predanoj narudžbi sačuvani su kod digitalgrafika.hr. Ispravke i dodatke narudžbe možete nam poslati pismenim putem e-pošte ili usmenim putem telefona.

 Izbor artikala – predaja narudžbe

Korisnik ubaci artikle koje želi u košaricu, na blagajni/košarici ispuni sve potrebne podatke i preda narudžbu. Narudžbu se stavi u red čekanja, a kupac dobije kopiju narudžbe na e-mail. Kupac može da poništi narudžbu putem e-pošte ili drugog načina komunikacije.

 

Narudžba potvrđena – ugovor zaključen

Najkasnije u roku od 6 sati ponuđač pregleda narudžbu, provjeri ako su proizvodi dobavljivi i potvrdi narudžbu ili je odbije ako proizvodi nisu dobavljivi. Ugovor između ponuđača i korisnika je neopozivo zaključen, kad ponuđač pošalje korisniku zadnji mail, da je roba poslana sa dostavom i sa tracking brojem paketa.

 

Slanje narudžbe / Rok dostave

Po zaključenom dogovoru i plaćanju, naručenu robu šaljemo ili dostavljamo kako je i dogovoreno.

Rok isporuke, pod uvjetom da Prodavatelj proizvod drži na skladištu, iznosi najviše do pet radnih dana za isporuke koje se imaju izvršiti kupcima na teritoriju kopna, a najviše osam radnih dana za isporuke koje se imaju izvršiti kupcima na teritorij otoka, sve računajući od trenutka kada Kupac na svoju e-poštu koju je naznačio u narudžbi primi elektronsku obavijesti da je narudžba potvrđena. Iznimno, za proizvode koje prodavatelj ne drži na skladištu, rok isporuke može biti dulji od prethodno navedenih. Također, rok isporuke može se produljiti i u slučaju događaja koje prodavatelj nije mogao predvidjeti niti spriječiti. U oba slučaja kupac će na način kako je to propisano ovim uvjetima biti pravovremeno obaviješten o predviđenom roku isporuke.

 

Dostavu naručene robe obavlja Poštanska kurirska služba.

Web shop digitalgrafika.hr  ne odgovara za kašnjenje u dostavi zbog pogreške ili otežane dostave Poštanske kurirske službe. Sve greške napravljene s naše strane će biti itekako refundirane kupcu na njegovo zadovoljstvo. Nažalost na greške ili kašnjenje dostavljača ne možemo utjecati. Cijena dostave obračunava se po službenom cjeniku Hrvatske pošte.

Proizvode je moguće preuzeti u radnom prostoru obrta DIGITAL u Iloku (Julija Benešića 20)  ili dogovoriti besplatnu dostavu u gradu Iloku.

 

Zaštita podataka i privatnosti

Registracija i/ili upis osobnih podataka u web shop digitalgrafika.hr  je nužan i potreban isključivo za pravilno izvođenje usluga dostave i obostrane komunikacije. Digitalgrafika.hr  ne daje, prodaje, iznajmljuje niti trguje vašim osobnim podacima. Vaši podaci neće bit nikada upotrebljeni ako se vi ne slažete s načinom upotrebe

 

Odgovornosti

Digitalgrafika.hr  nastojat će da ova stranica uključuje točne i ažurne informacije. Slike artikala predstavljaju stvarno stanje proizvoda koje prodajemo.

 

Način plaćanja

Ponuđač u internet trgovini digitalgrafika.hr omogućava slijedeće načine naplate:

– po pouzeću (samo gotovinom): narudžbu platite po preuzimanju

– putem predračuna / uplate internet bankarstvom / opće uplatnice

ROBA NEĆE BITI POSLANA ILI DOSTAVLJENA UKOLIKO TRAŽENI IZNOS NIJE VIDLJIV NA NAŠEM RAČUNU.

 

Roba se može zamijeniti na način da kupac o svom trošku pošalje nazad naručenu robu na adresu OPG Zvonko Ištvan,Duga ulica 27,32100 Vinkovci. Kupac treba poslati novu narudžbu za novu robu. Kada zaprimimo novu narudžbu, novu robu ćemo poslati isti dan nakon što zaprimimo vraćenu robu.

Neodgovarajući proizvodi, koje kupac vraća na zamjenu, moraju biti neupotrebljeni neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

  

Povrat robe:

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana kupnje putem web shopa digitalgrafika.hr  ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14)

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.Povrat robe kupac mora izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je poslan zahtjev za jednostrani raskid ugovora.Roba koju kupac vraća, mora biti neupotrebljena, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

 

Povrat novca i trošak dostave:

Nakon što roba bude vraćena na adresu obrta DIGITAL će u potpunosti vratiti plaćeni iznos naručene robe na isti način plaćanja kako je kupac izvršio plaćanje robe prilikom narudžbe osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kupac sam snosi troškove dostave za povrat robe.

Korištenjem web shopa digitalgrafika.hr  potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate gore navedene uvjete.

 

ONLINE RIJEŠAVANJE SPOROVA – Direktiva o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.2.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

 

digitalgrafika

Sva prava pridržana. © 2018

Close Menu